teisipäev, november 06, 2007

Tüüpiline tsurka

Ehk siis au stereotüüpidele!:P

- Tal on liivakarva nahk ja tumedad silmad. Juured ulatuvad tal Põhja-Aafrikasse.

- Ta kannab valgeid dressipükse. Alt kummiga. Soovitavalt Lacoste.

- Jalas on tal tossud. Enamasti valged. Eriti popid on krõpsudega jalavarjud.

- Ta kannab risti üle keha pandavat pisikest kotikest. Lacoste. Enamasti aga Louis Vuitton.

- Peas on tsurkal nokamüts. Soovitavalt pisike või lihtsalt kokku tõmmatud. Peaasi et mitte pea ligi, vaid lihtsalt pea peal. Teate, nagu neegrinaised korve tassivad. Tsurkad tassivad mütse. Firmadest on endiselt lemmik Lacoste.

- Kui ta juhuslikult mütsi koju unustas, siis hädast aitab välja tuub geeli. Neid ostab ta enamasti hulgilaost või Lidlist, sest nii palju geeli kui temal kulub, ta tavaliselt poest osta ei jõua.

- Mobiiltelefon pole tsurkal küll viimane mall, kuid mp3 seaded on ikka peal. Kahjuks sai telefoni ostes ta kogu raha otsa ja kõrvaklappe ta enam soetada ei jaksanud. Nõnda peabki vaene tsurka ühistranspordis telefoni kõlarina kasutama ja nii muusikat kuulama.

- Muusika on 70% araabia disko. Vahele eksib ka prantsuse räppi.

- Tsurka jaoks ei ole vahet kellaajal. Hommikul kell 7 ja õhtul kell 11 on muusika valik sama.

- Tsurka on küll eluaeg Prantsusmaal elanud, aga keeleoskus piirdub tal siiski vaid roppde sõnadega. Kui ilusti paluda, et ta oma mobilltelefoni tooni maha keeraks, siis saab parimal juhul sõimata. Halvimal juhul saab kolki.

- Kui tsurka on naine, siis kannab ta ülisuuri kõrvarõngaid ning retuuse. Kindlasti peab midagi sädelevat olema (vöö/kingad). Kõrvaklappide jaoks ei jätkunud temalgi raha.

Postituse eesmärk ei ole rahavaste vahelist vaenu tekitada. Nii nagu kõik venelased ei ole venkud, ei ole ka kõik araablased tsurkad. Kahjuks linnapildis väga suur osa siiski on.