kolmapäev, september 19, 2007

Mitu blondiini on vaja, et vahetada elektripirni?

Ilmselgelt rohkem kui kaks, sest meie Ingridiga küll asja vahetatud ei saanud :P Tegelikult selgus küll hiljem, et lamp oli katki, niiet päris nii halvasti ka endast mõelda ei tohi:)
Eile oli igatahes väga tegus päev. Algas see juba kell 7, et kaheksaseks loenguks kooli jõuda. Esimene loeng, politique comparée, tundub väga huvitav olevat. Seeeest aga kohe järgnev 2 ja pool tundi kestev science politique, approches et terrains on lausa talumatu. Õppejõud on nõme, sisu on nõme jne. Kokku viis tundi järjest suured amfiteatri loengud. Ütleks nii, et kell üks oli suht laip.
Edasi kohtusin Mariaga. Maria on Eesti tüdruk Pariisist, kes Liina sõbranna. Kahjuks möödus asi rohkem lambi parandamise tähe all (majahoidja askeldas siin vähemalt pool tundi elektrijuhtmete kallal).
Lidlis käisin ka. Üks onu küsis mu käest, milliseid sidemeid (neid menstruatsiooni omasid) osta. Et naine olla käskind, aga ta ei oska valida. No valisime siis koos:P
Päris õhtul ootas mind Smoking Dog ja quiznight. Peab tunnistama, et tuttavaid nägusid on kõvasti vähemaks jäänud. Letis oli ainult Claire. Kahjuks polnud ka Marcot. Tiimi moodustasime koos Ingridi ja kahe Norra erasmuslasega, kes väga targad ja ka muidu toredad tundusid. Esimese korra kohta oli tulemus päris hea - viies koht!

PS: Esimest korda jõin ma Smoking Dogis midagi muud peale alkoholi. Ananassimahla siis.
PPS: Loomulikult just siis kui ma alkoholi ei joo, tuleb Gaffer ja toob mulle tasuta õlle:D