neljapäev, august 16, 2007

I'm blonde, what's your excuse vol 2

Tuppa tulles avastasin, et mu arvuti ei tööta enam. Nimelt oli ta end ise välja lülitanud ja töölepanemiskatsetele ei reageerinud. Võtsin juhtme tagant ära, kontrollisin vooluvõrku, panin tagasi. Ikka ei midagi. Võtsin isa arvuti ja küsisin msnis IT-meestelt nõu. Vastuseks, kui mingit elamismärki ei anna, siis ise ei saa nikerdada - vii remonti!
Nojah, võttis siis Merxsik paberi ja pastaka ning kirjutas ilusa pika loo, mis täpselt juhtus lisades ka ilusti kevadise Prantsusmaa intsidendi kui mu arvuti äkki üles ütles. Kiri kirjutatud, suundusin arvutit pakkima, et see homme isale linna kaasa sokutada. Hakates juhet kokku mässima, märkasin, et see oli kaheks osaks lagunenud. Panin selle kokku ja proovisin igaksjuhuks uuesti arvutit käivitada. Mis te arvate, ka aitas? Jaa. Nojah, eks see vesinik hakkab pikapeale mõjuma ka ajule:P

Nüüd muust ka: Nädalavahetuse veetsime Urmoga kahekesi Põhjarannikul ja Peipsi kallastel. Tore oli, kel soovi, võib kirjeldusi lugeda siit. Kui Lõuna-Eestist tagasi tulen, siis kirjutan ehk ka ise mõned märkused.
Praeguseks aga mõned pildid: Lobi küla rannik - esimene telkimispaik; Sagadi mõisa tagakülg; Valaste juga, mis on kahjuks suvel kuival; Kalvi mõis; ööbimispaik Peipsi rannikul; sibulahooaeg Peipsi ääres.