esmaspäev, september 10, 2007

Ottotriin ja muud seltsimehed

Noniiinoniinoniii!
Viimasest postitusest on möödunud terve igavik ning oleks igati aus ja korralik see asi veidi korrapärasemalt kätte võtta. Eelkõige muidugi just enda pärast, hea kunagi meenutada ju, mis kõik tehtud sai.

Pärast superhüpertoredat kanuumatka sain ma ülejärgmine päev jälle peaaegu samase kohta tagasi minna. Nimelt toimus pühapäeval Oraval isapoolse suguvõsa kokkutulek ja paar juubelit korraga. Juubilaarideks olid meie kuulsa telestaarikese (sic!) Venno Loosaare ema ja isa, kes vastavalt siis 60 ja 70 said. Meile emaga hakkas matk juba üsna varakult. Isa ja Henri lasid juba laupäeval Lõuna-Eesti poole varvast, meie emaga tahtsime aga rannas olla. Ema teatas resoluutselt, et tema oma autoga seal lõunaosariikide kruusateedel rallima ei hakka ja niisiis.. läksime bussiga! Minu jaoks ei ole selles loomulikult midagi erilist (ehkki eelistan hääletamist), aga emme polnud kaugliinibussiga ikka tubli 10 aastat sõitnud:D Tõele au andes tuleb öelda, et ega see buss sellest ajast muutunud ka polnud. Põlvasse sõitis üks väga vana ja räämas, suitsuhaisuste istmetega lobudik. Ja sõitis ta kaua - üle kolme tunni. Õnneks oli hommikune aeg ja sai vahelduva eduga tukutud.
Pildil need, keda ma tunnen, ehk siis meie pere, vanaema + isa ristiisa
Põlvast lipsasime ruttu Taevaskotta Vampsi juurde, kes meile kohvi tegi ja võileiba pakkus nng lõime end üles.
Kui me kell 1 peopaika jõudsime, oli rahvast juba päris palju. Tuttavaid nägusid aga pigem siiski alla 10:P Ja ega neid juurde ei tulnud ka. Millegipärast pole me vanaisa poolse suguvõsaga kuigi tihedalt läbi käinud. Ka isa, kes ometigi seal kandis üles kasvas, tunnistas et ei tunne päris paljusid.
Üritus ise oli tehtu suurejooneline. 120 külalist, korralik toitlustus kuigi suvise ilma kohta ehk liiga raske hapukapsas ja seapraad. Aga anname andeks, vanainimeste üritus ikkagi, programm, bänd, lastele batuut ja muud lõbustused jne. Paraku aga ei läinud pidu käima. Tõenäoliselt oli viga väheses alkoholis, sest peale sooja viina ja õlle ning ülimagusa veini polnud midagi saada.
Pildil juubilarid. Härra juubilar kallab parajasti mulle veel mitte nii sooja viina. Just-just, need kõige tähtsamad külalised, mina ja ema, kes nimetet isikuid esimest korda elus nägime, istusime nende vastas:D

Ainult härra juubilar jäi täis ja kukkus mind tantsupõrandal musutama. Ma olen üldse üle 70-te seas viimasel ajal popp tüdruk:P Meenutan neile noorusaegu vms:P
Kuna kellegagi rääkida polnud, juua ei saanud ning muidu igav oli, käisime isale pinda, et minema minna. Kella 10 paiku tutvusime aga lähemalt bändipoistega. Üks oli täitsa kenake isegi ja viskas mulle ka vist vaikselt silma kui koos juubilaariga kitsas ringis lauldes vennastusime. Igatahes tundus neile pidu vist sama jamagi ja nad lausa anusid, et meie ka ära ei läheks, sest muidu saab asi sootuks otsa. Just siis kui huvitavaks läks, tahtis isa ära minna ja tema tahe ka sündis, niisiis ma ei teagi, kas pidu sai otsa või ei. Meie olime igatahes kella kaheks öösel tagasi Kloogal.

Ühispilt või nii