kolmapäev, veebruar 25, 2009

Laupäev

Laupäeval ei olnud pea ühtegi inimest facebook chatis või msnis. Põhjus - Valentinipäev, mis USA's ülioluline püha on. Kõik, kellel vähegi oli keegi, seda ka tähistasid. Nähtavasti pole mu sõbrad-tuttavad eluheidikud, sest kõik tõesti paistsid kuskil olevat. Eelmisel õhtul rääkisin Tonyga, kes ütles, et sõbrapäeval täidab ta kõik oma tüdruksõbra soovid. Tuli välja, et Nicole'i esimene soov oli kohe pärast ärkamist kanpeit suitsetada. Ma oleks küll voodirõõme ja siis hommikusööki voodis eelistanud, aga eks igalühel omad asjad. Juba ette arvasin ma, et minul traditsioonilist valentinipäeva ei tule ja nii ka läks. Kui teised inimesed vahetavad õrnusi ja vannuvad truudust, siis meie läksime hoopis lahku. Põhjus ise on nii loll, et seda on kohe häbi mainidagi. Aga midagi pole teha - ka lollid põhjused võivad olla viimaseks piisaks karikasse. Seekord sai siis minu klaas täis ja ma läksin lihtsalt ära. Võrdlusmoment on siiski veel piisavalt tugev... Kahju on lihtsalt sellest, et mõni mees isegi veel 30. aastaselt suhelda ei oska ja seda tõenäoliselt ka kunagi ei õpi. Vastab vist ikka tõele, et looduses on tasakaal ja et kui ühte kohta on palju antud, siis teiselt poolt sama palju võetud. Tark võid sa ju olla, aga kui sa inimlikul tasandil suhelda ei oska, siis ei ole sellest just suurt abi.

Õnneks sai pikk ja kurb nädalavahetus ilma sõprade ja arvutita peagi läbi. Arvuti eest taheti ainult 100 dollarit, koolis oli palju tegemist ja Celine'ga sai jälle suurepäraseid hetki veedetud. Nädalavahetus möödus LA-s, kus sai mööda linna kolatud ning veidi ka shopatud ja väljas käidud.
Kui keegi täpsemalt huvi tunneb, võib Celine'i blogist meie hullustest lugeda. Võib-olla on see siseringi asi, aga kui ise neile peale sattusin, siis naersin küll pisarateni:)
PS! soovitatav oleks siiski pr.keelt osata