laupäev, november 04, 2006

Meeldetuletuseks

Pole siia juba päris pikka aega kirjutanud. Teiste blogidele heidan vahel päevas mitu korda pilgu peale, aga oma olen sootuks unarusse jätnud.
Mis siis vahepeal juhtunud on?

- Ilmad on külmaks läinud: nädalavahetusel sai veel lühikese käisega ringi lipata, kuid nüüd näitab kraadiklaas viit soojakraadi. Radikad peaks sisse lülitama..

- Koolivaheaeg saab kohe läbi. Jah, siin on ka ülikoolis väike nädalane sügisvaheaeg, mille jooksul ma väga palju õppima oleksin pidanud. Senini on lugemata 5 histoire contemporain'i raamatut, tegemata on esitlus hääletamiskabiinide kasutamisele võtmisest Prantsusmaal ja ka sotsioloogia konspekt pole veel selge.

- Hanna Eestist käis külas

- Lähen ise jõuluks koju: eile ostsin piletid ja 23. dets õhtul stardin Lyonist bussiga, hommikul kell 6 jõuan Barcelonasse ja siis lendan Eesti Õhuga jõululaupäeva pärastlõunal Tallinnasse.

Mis hetkel toimub?

Istun kodus. Eile tegi parema jala hüppeliiges imelikult kõndimisel haiget ja täna otsustasin targu koju jääda ja õppida (hmmm.. millal ma küll selleni jõuan?:P ) samal ajal kui Urmo jälle Vaugneray'sse läks, et mõned kastanid (siin on selliseid, mis maitsevad küpsetatult väga hästi) korjata. Oleksin ka tahtnud, sest hoolimata külmast, paistab ilus päike ja seal mägedes oli tõelist sügise lõhna ja värvi, mida linnas kahjuks ei kohta.

Nüüd aga lähen pesen hambad ära ja panen riidesse (kell juba neli kah) ning asun valimiste ajalooga tutvuma.

PS: Urmo on endiselt armas;)