teisipäev, juuli 18, 2006

Nädalavahetusest

Lend Helsingist Tallinnasse möödus rahulikult, kuigi küll 20 minutilise hilinemisega. Jõudsin isegi Postimehe ja Õhtulehe läbi sirvida.
Olles pagasi üles korjanud ja juukseid sättinud, suundusin välja. Ainult mida polnud, olid minu emme ja Urmo :P Suundusin lennujaama ette, isusin oma kohvri peale maha ja ootasin 10 minutit. Siis sain oma emme ja kalli kätte ning sit läks Klooga poole.
Õhtul käisime issi sõbra sünnipäeval, kus sõime ja jõime head-paremat ning krabasime reklaamnänni. Kuna vihma ei sadanud, siis õiget vennastumist ei tekkinud ja pool üksteist olime juba Urmo kindlakäelise juhtimise abil (kaine autojuht:P) tagasi Kloogal.
Pimedas haarasime pudeli veini, küünlad ja rätikud ning läksime randa. Oli ka põhjust, sest täpselt aasta tagasi sai sealt samast kõik alguse :) Õhk ja vesi olid küll jahedad ja tuul suisa külm (ning minul endiselt tuulerõuged), kuid meres sai siiski kiirelt sulistatud. Küünlaid põlema ei saanud, vein ei maitsenud samuti nii hästi ja vägivallaakte ka ei sündinud, kuid tunne oli veel parem ;)
Pool pühapäeva möödus voodis ja ülejäänud aeg niisama õues pikutades. Kell pool kaheksa pidi kallis jälle Tartusse minema, et esmaspäeval taaskord töönädalaga alustada.
Ja mina.. puhkan. Vaatan telekat, loen, naudin õues päikest ja paljajalu kõndimist. Elu on ilus :)