laupäev, november 04, 2006

Meeleoluks

Lisan mõned toredad pildid meie pargist, Parc de la Tete D'or, mis asub kodust 3 minuti kaugusel ja mis täidab ühtlasi ka loomaaia, botaanikaaia ja spordi tegemise funktsiooni.


Pargis on botaanikaaed: võimsad kaktused, palmid, lilled etc.. Kahjuks oli otkoobri kuu veidi hiline, ja roosid olid õitsenud. Suvel on see kindlasti kordi kaunim.



On eraldi tiik, kuhu inimesed, kes otsustavad, et nende elu kilpkonnaga on ammendunud, saavad oma kunagise lemmiku diskreetselt poetada. Tiigis elab mitusada kipsit, kes kõik armastavad päikese käes peesitada ja lastele palju rõõmu pakuvad.

Hirved/kitsed olid pargi magnet. Nüüd aga, kui uued Aafrika loomad platsis on, leiavad lapsed rõõmu elevantide, kaelkirjakute, sebrade ja lõvide vaatamisest.





Ilus park, paraku aga nädalavahetusel vastikult üle rahvastatud ja ka asfalttee pole rulluisutamise jaoks sobilik. Hoolimata sellest on mul hea meel, et elan sellise mõnusa rohelise koha lähedal:)















Ja nüüd ausõna õppima...

2 Comments:

Blogger Terje said...

Oota, mis külmast sa räägid? piltidelt tundub, et suisa suvi teil seal..Kade..
Aga tead kui kena on hommikul aknast näha härmatunuid puid ja õrna lumekirmet maas. Mjäm. Ja täiskuu öösel seda sama kuuvalguses...

Aga et siis jõuludel Tallinnas!

11:59 PM, november 05, 2006  
Blogger merxs said...

Tead, eks need pildid ole juba kaks nädalat vanad ka.
Tõsi, päike on endiselt soe, aga muidu.. prrr..

Jõulud tulevad kodus jah. Katsume näha äkki? ;)

12:06 AM, november 06, 2006  

Postita kommentaar

<< Home