laupäev, detsember 15, 2007

Jõulud, tulge juba!

Inksu läks juba eile Eestisse jõulupuhkusele ja ka minul oli tõeline jõulu- ja kodutunne peal. Eriti pärast seda kui kõik oma jõulukingid ostetud sain. Oi kui hea tunne see on, sest ei ole midagi vastikumat kui rahvast täis poodides trügida.
Õhtul koju jõudes oli täpselt selline tunne, et peaks pakkima hakkama, sest homme läheb lennuk. Kahjuks läheb lennuk alles nädala pärast, niiet kohver peab veel ootama. Nüüd tuleb hoopis viimased paar päeva selle aasta sees asjalik olla ja paar koolitööd ära teha ning siis.. KODU!
Mis sest, et siin on sama külm kui seal, mis sest, et lund ei ole. Tahaks Kloogale mere äärde tatsama ning soojale köögipõrandale pliidisuu ette istuma. Tahaks juua korralikust piimast tehtud kakaod ja süüa ohtralt hapukapsast, verivorsti ning heeringat. Tahaks kuuselõhna ja piparkogitainast. Tahaks sõpradega kohvitada. Tahaks mammaga jutustada. Tahaks sauna. Tahaks telekat vaadata (pühade ajal alstakse ju igast häid asju).
Tahaks lihtsalt koju!

2 Comments:

Blogger Terje said...

tead, isegi mul siin kylluses tuli koduigatsus peale. ja seda nimelt t2iesti v6imatuna tunduva byrokraatia np2rast. oeh, suren selle k2tte lihtsalt. postkontor noh!
ja sellistel hetkedel tahaks kyll eestit. kus asjad t88tavad:)

9:58 PM, detsember 17, 2007  
Blogger merxs said...

Oh, tibuke, te ju ka varsti tagasi! Pole sind niiii ammu näinud. Elan teie seiklustele täiega kaasa! Pidage ikka vastu:)

10:19 PM, detsember 17, 2007  

Postita kommentaar

<< Home