esmaspäev, november 26, 2007

Yoyoyoo - siin Ryan Angelos!

Üllataval kombel andsid öised katkematud veejoomised ja hommikune peavalu mõista, et alkoholiga sai veidi liiale mindud. Õhtul mul küll sellist tunnet polnud. Ka Silvie kurtis järgmine päev sama muret. Igatahes põõnasin tubli kella kolmeni ning pärast väikest koristamist suundusin taas trenni - stepaeroobikasse. Vot see mulle meeldis! Koeograafia oli lihtne, muusika hea, treener tore ning tõsiselt ennast piitsutama pidi vaid ehk viimased kümme minutit. Igatahes kavatsen sinna homme jälle minna.
Pärast trenni ootas mind Sonia soolaleivapidu. Sonia elab koos kahe varasema klassikaaslasega keska päevilt. Kõik on 20 aastased. Samas mitte just päris tüüpilised noored. Kuna Sonia on pärit Sveitsist ja elab siiani piiri ääres, siis oma maailmavaatelt ühtib ta pigem minu omaga ega ei ole tüüpiline prantsuse ülikoolinoor ehk siis vasakpoolne revolutsionäär. Temaga on alati hea koos streike kiruda ning ülikoolides valitseva vasakguerrilla üle vinguda.
Korter oli superilus ja suur ning süüa ja juua pakuti tõeliselt hästi. Kui tihti teile noortepidudel pakutakse Gini toonikuga või maitseviina, mitte tüüpilist veinipeeti või õlut?;)
Külalised olid enamuses teiste Sonia colocide grupikaaslased ehk siis olin mina vist peo kõige vanem isik:D Õnneks sain tuttavaks Alexia ja Thimotei'ga, kellega koos palju nalja sai. Nimelt olid Sonia ja Elodie eelmine õhtu ööklubis käinud ja tuttavaks saanud kohaliku Ryan Angelosega. Tüüp olla lihtsalt klubis peegli ees tantsinud ja tsikid otsustasid veidi temaga nalja teha. Nii kutsutigi noormees peole:P Tüüp etendas õhtujuhu rolli ilma enese teadmata:D Piisas vaid vastav techno peale panna, kui tüüp üksi (kainena, kusjuures) mööda tuba ringi tantsis. Tegelikult peab möönma, et tantsis hästi. Lihtsalt ta oli nii kole ja ajas nii lolli juttu, et see kokku tuli väga naeruväärne :D
Õhtu naelaks kujuneski Ryani piiride kompamine. Kusjuures tüüp ei saanud lõpuni aru, et tegelikult kõik naersid ta üle:D Õel küll, aga jumal tänatud, et ta seal oli, sest muidu poleks seal küll midagi peale söömise/joomise teha olnud:D