neljapäev, november 22, 2007

Ma pole mingi tordimees!

Kolmapäev- kooli endiselt pole. Toimus küll hääletus, kus 9000 üliõpilast 25 000 ka osales, aga mingeid tulemusi see vist ei andnud. Hea küll, pole just suur protsent, aga ikka parem kui AG 1500 inimest. Igatahes peaks meil ametlikult homme tunnid algama, aga.. nagu Prantsusmaal tavaks ei alga midagi õigel ajal. Kurat, lõpetagu oma streigid juba ära, mina ei viitsi küll pärast laupäeviti loenguid järele teha. Ise nad virisevad koguaeg, et nende diplom on väärtusetu ja nüüd kui keegi tahab teha seaduse, mis sdea diplomit väärtustaks, siis nemad streigivad. Mai 68 tunded on õhus. Paraku pole olukord sama. Kurat, võiks sellest ju aru saada. Iga prantslane EI PEA revolutsiooni tegema. Jumal tänatud, et ma Pariisis ei pesitse. Sealne transpordi streik on ikka juba üle mõistuse. Sellise pikkusega streiki kohe ei mäletagi.
Õnneks on ülikooliraamatukogu vähemalt lahti. Käisin seal õppimas. Printida muidugi ikka ei saanud:S
Ning siis pampapaa läksid Inksu, Merxs ja Silvie trenni. Jah, te kuulsite õigesti. Me käisime täna kick-box aeroobikas. Võhmale võttis küll, aga koreograafiaga oli raskusi. Koguaeg oli selline tempo peal, et raske oli midagi korralikult teha. Treener pärast lohutas, et teised on sama kava juba nädalaid teinud ning küll see tuleb. Igatahes on kindel plaan järgmine nädal tagasi tulla. Hind on ka prantsuse mõistes suhteliselt normaalne - 10 €. Spordiklubi pole küll viimase peal välimusega, aga ajab asja ära. Ainult dushidega on probleemid. Kolm neid seal naiste poole peal muidugi ainult ongi. Teadagi, prantslased vahetavad ju riided ja pesevad end kodus!:D Meie üritasime siiski koha peal hakkama saada. Ei tulnud välja. Surve oli olematu ja soojast veest ei maksa unistadagi. Ütlesime ka adminnile et asi on jama. Tema väitis, et hoopis meie ajame jama juttu ja et me oleme esimesed kes kurdavad. Selle peale, ütlesin, et loomulikult, teised ju end ei pese:P Igatahes ei usu ma, et järgmiseks korraks midagi paranenud on.

Nüüd lähen tuttu ja ootan huviga, kas hommikul voodist üles ka saan või on lihased nii kanged ja valusad, et ainult suur kogus kesvamärjukest, mis homme tigimata tarbitud saab, asja parandada suudab:D

Hommikune Edit: Petmine! Mul ei valuta mitte kuskilt:S