kolmapäev, veebruar 20, 2008

Les 7 laux


Pühapäeva hommikul helises äratuskell 5.30 Ruttu hambad puhtaks, riidesse ning väljas me olimegi. Urmo otsustas seekord piirduda küll ainult bussini minekuga:P Nimelt ei pidanud meie suurel mehemürakal närvid vastu ja võttis ekskjuusmaifrents junni jahedaks. No võib-olla oli ka lihtsalt kõhugripp. Kokkuvõttes lahkusime me Bellecourist siiski kuuekesi, Urmo suundus tagasi metroosse.

Kaks ja pool tundi bussisõitu ning kohal me olimegi. Les 7 Laux kuurorti mägedehirmudeks osutusid seekord Merxs, Inksu, Tanel, Liisa, Kristjan ja Liis. Hoolimata kolme aastasest pausist suusatamises oli tunne nagu oleks viimati lauad alla pannud alles eile. Suusatamine on vist nagu rattasõit - ei lähe meelest. Niisiis liuglesimegi kella poole kümnest neljani erinevatel nõlvadel. Päike paistis, lumeolud olid suurepärased ja tunne mega.
Võtsime sõna otseses mõttes viimast, sest bussi tagasi jõudsime viimastena, vaid loetud minutid enne väljasõitu. Kui kell pool kaheksa tagasi koju jõudsin, siis oli tükk tegu, et mitte jala pealt magama jääda.

Kuna sääreluud pole enam suusasaabaste kandmisest valusad on paras aeg oma oskusi veelgi lihvida. Tagasi lähme laupäeval. Seekord üritame ka Urmo bussist kaugemale saada:)